/en/article/18355/mint-investments-zacina-podnikat-aj-v-sprave-nehnutelnosti/ Mint Investments začína podnikať aj v správe nehnuteľností

Mint Investments začína podnikať aj v správe nehnuteľností

Investičná a developerská skupina Mint Investments rozšírila od 1. 12. 2010 svoju činnosť aj na oblasť správy nehnuteľností v ČR a na Slovensku. Jej hlavným cieľom je integrácia asset manažmentu a správy nehnuteľností. Vďaka tomu bude môcť nájomníkom poskytovať komplexnejšie služby a investorom ďalšie zhodnocovanie nehnuteľností. Mint Investments začal so správou nehnuteľností na vlastných kancelárskych projektoch v Prahe. Na jar 2011 plánuje rozšíriť pôsobenie aj na maloobchodné nehnuteľnosti.

Mint Investments, predtým známy ako CEC Capital, pôsobí na realitnom trhu strednej Európy. Poskytuje široký rozsah služieb od investičného poradenstva cez prenájom, asset manažment a správu nehnuteľností až po development. V SR sa podieľal na projekte obchodného centra Laugaricio v Trenčíne či rezidencie Jégého alej v Bratislave. V stredoeurópskom regióne je známy aj prostredníctvom svojich dcérskych spoločností Czech and Slovak Investments Advisers a Develon, v ktorých vlastní podiely spoločne s medzinárodnou investičnou firmou Avestus Capital Partners.

 
 
Autor: SITA, Dátum 13.12.2010