/en/article/18504/trnavska-stavebna-spolocnost-zmenila-meno-na-tss-grade/ Trnavská stavebná spoločnosť zmenila meno na TSS Grade

Trnavská stavebná spoločnosť zmenila meno na TSS Grade

Trnavská stavebná spoločnosť, a.s. po desiatich rokoch zmenila obchodné meno. Od začiatku tohto roka pôsobí už pod novým názvom TSS Grade, a.s. Firma zároveň zmenila svoje logo, ale sídlo má naďalej v Trnave. Predsedom predstavenstva spoločnosti naďalej zostáva Ľuboš Hačko, ktorý túto funkciu vykonáva od 21. júla 2008 a predtým bol generálnym riaditeľom. Na poste generálneho riaditeľa pokračuje Tibor Kizek, vykonávajúci funkciu od 23. apríla 2009.

Spoločnosť sa podľa vlastnej webovej stránky zameriava na dopravné, pozemné a inžinierske stavby. Stavia objekty železničnej infraštruktúry – trate, vlečky, stanice, podchody a priecestia, ako aj diaľničné privádzače mestských obchvatov, komunikácie, parkoviská či námestia. Vykonáva aj stavby administratívnych a polyfunkčných budov, priemyselné haly, spevnené plochy, športové a detské ihriská, ale aj tepelných napájačov a horúcovodov.

 
 
Autor: SITA, Dátum 11.01.2011