/en/article/23916/hb-reavis-pripravuje-velke-kancelarie-v-budapesti/ HB Reavis pripravuje veľké kancelárie v Budapešti

HB Reavis pripravuje veľké kancelárie v Budapešti

Developerská skupina HB Reavis chystá veľkú výstavbu v hlavnom meste Maďarska. Na trojhektárovom pozemku, ktorý získala vlani, chce postaviť kancelársku budovu s veľkosťou najväčšieho slovenského administratívneho komplexu Apollo.

Parcely sa nachádzajú v 13. budapeštianskom obvode ohraničené ulicami Váci, Arbóc a bulváru Róbert Károly. Ide o jednu z najrušnejších mestských lokalít s dopravným napojením na iné časti mesta. V zóne sa nachádza starší obchodný big box objekt a menšia autobusová stanica. HB Reavis si tu predstavuje kancelársky objekt s hrubou prenajímateľnou plochou na úrovni 120-tisíc m2, čo je zhruba toľko ako majú obe etapy bratislavského projektu Apollo 1 a 2 na Prievozskej ulici. O konkrétnych termínoch výstavby či presnej budúcej podobe zatiaľ nehovorí.

Chceme sa rovnakou mierou venovať administratívnym plochám najvyššej kvality a okolitým doplnkovým maloobchodným a relaxačným zariadeniam, ako aj rozsiahlym voľným zeleným plochám, informuje developer. Má ísť o prepojenie kancelárií, reštaurácií, kaviarní a obchodov.

Viac na: http://reality.etrend.sk/…dapesti.html

 
 
Autor: reality.etrend.sk, Dátum 30.06.2015