/en/article/24048/m2-nove-obchodne-centrum-v-bratislave-miesto-prazdnej-casti-shopping-palace/ M2: Nové obchodné centrum v Bratislave miesto prázdnej časti Shopping Palace

M2: Nové obchodné centrum v Bratislave miesto prázdnej časti Shopping Palace

Prázdna druhá etapa obchodného centra Shopping Palace na bratislavských Zlatých pieskoch sa úplne zmení. Nevyužívané priestory získali nového majiteľa, ktorý pripravuje rebrand a kompletnú rekonštrukciu objektu na centrum M2 s podtitulom Všetko pre bývanie. Štvorpodlažný objekt za strediskom v smere na rekreačný areál jazera dnes vlastní spoločnosť Všetko pre bývanie, a.s. „Našim zámerom je z pohľadu komplexnosti sortimentu a komfortu nákupu vytvoriť vlajkovú loď pre nábytok a bývanie pre hlavné mesto a širšie okolie,“ vysvetľuje Martin Borkovič, predseda predstavenstva firmy a spolumajiteľ.

Centrum je podľa investora dokončené v štandarde holopriestorov a pripravené na prenájom. „Stavebné úpravy sa týkajú najmä dokončenia obchodných jednotiek v zmysle dohodnutých podmienok s nájomcami,“ dodáva Juan Ramón Hernández Soublet, podpredseda predstavenstva, taktiež spolumajiteľ.

Predajná plocha nového strediska M2 dosiahne 25-tisíc m2a prinesie 60 prevádzok. Aktuálna obsadenosť dosahuje 8 400 m2, ktoré si podelí trinásť obchodníkov. Developer rokuje aj s ďalšími záujemcami o zhruba polovicu kapacitu, otvorenie je naplánované na jar 2016.

Viac na: http://reality.etrend.sk/…-palace.html

Zdroj: Ľuboš Mistrík, eTrend

 
 
Autor: Ľuboš Mistrík, eTrend, Dátum 07.09.2015