/en/article/24532/tatra-avantgard-banka-postavi-v-devinskej-novej-vsi-stovku-bytov/ Tatra Avantgard: Banka postaví v Devínskej Novej Vsi stovku bytov

Tatra Avantgard: Banka postaví v Devínskej Novej Vsi stovku bytov

Na okraji Bratislavy sa chystá nová výstavba. Hneď na začiatku mestskej časti Devínska Nová Ves v smere z diaľnice za obchodným centrom Glavica vyrastie Tatra Avantgard. Rezidenčný projekt banky sa z pôvodných plánov scvrkol a dnes prináša 123 bytov.

„Vzhľadom na veľkosť projektu a súčasnú relatívne priaznivú trhovú situáciu zvažujeme, či budeme tento projekt etapizovať alebo developovať ako jeden celok,“ pre TREND Reality približuje Miloš Sušarský, riaditeľ Tatra Residence, developerskej dcéry banky.

Spoločnosť už prvé byty ponúka od začiatku roka, zatiaľ ide o 33 jednotiek v prvom bloku. Ich ceny sa pohybujú na úrovni 2 000 až 2 100 eur/m2 vrátane DPH. Bytovky majú pôdorys písmena M a ustupovaním jednotlivých poschodí siahajú až do piateho nadzemného podlažia. Zatiaľ je predaný jeden byt, výstavba však ešte nezačala.

Pre všetkých 123 bytov vznikne 214 parkovacích miest, z toho 186 vonkajších a zvyšok v podzemí. Státie na povrchu stojí 4 200 eur s daňou, podzemné parkovanie 10-tisíc.

Viac na: http://reality.etrend.sk/…u-bytov.html

 
 
Autor: Ľuboš Mistrík, eTrend, Dátum 29.03.2016