/en/article/24713/havel-holasek-partners-je-na-slovensku-najlepsou-pravnickou-firmou-pre-oblast-nehnutelnosti/ Havel, Holásek & Partners je na Slovensku najlepšou právnickou firmou pre oblasť nehnuteľností

Havel, Holásek & Partners je na Slovensku najlepšou právnickou firmou pre oblasť nehnuteľností

Najväčšia česko-slovenská advokátska kancelária Havel, Holásek & Partners získala cenu spoločnosti Corporate INTL pre rok 2016 za najlepšiu právnickú firmu na Slovensku poskytujúcu komplexné právne poradenstvo v oblasti nehnuteľností (Complex Real Estate Law Firm of the Year in Slovakia).

„V oblasti právnych služieb poskytovaných vo vzťahu k nehnuteľnostiam má naša kancelária zásadný podiel na českom i slovenskom právnom trhu. Máme jeden z personálne najsilnejších tímov a okrem špičkovej odbornosti našich právnikov tiež rozsiahle znalosti obchodných štandardov trhu s nehnuteľnosťami v Českej aj Slovenskej republike. Som rád, že spoločnosť Corporate INTL ocenila naše kvality a vyznamenala slovenskú kanceláriu, ktorá si za poskytovanie služieb a prístup ku klientom ocenenie rozhodne zaslúži,“ komentoval ďalší úspech kancelárie Havel, Holásek & Partners jej riadiaci partner Jaroslav Havel.

Havel, Holásek & Partners má jeden z najväčších právnych tímov so zameraním na oblasť práva nehnuteľností a stavebníctva v Českej republike a na Slovensku. Tím 25 právnikov pod vedením riadiaceho partnera Jaroslava Havla, partnerov Lukáša Syrového v Českej republike a Martina Jurečka na Slovensku a s podporou ďalších 6 partnerov poskytuje právne služby pri realitných projektoch zo súkromného i verejného sektora, a to vo všetkých aspektoch obchodovania s nehnuteľnosťami a investičných projektov podľa právnych predpisov Českej republiky a Slovenskej republiky ako aj podľa medzinárodných štandardov FIDIC alebo pravidiel Európskej investičnej banky.

 
 
Autor: HAVEL, HOLÁSEK & PARTNERS s.r.o., Dátum 06.06.2016