/en/article/14159/peterka-partners-zaregistrovany-v-bulharsku/ PETERKA & PARTNERS zaregistrovaný v Bulharsku

PETERKA & PARTNERS zaregistrovaný v Bulharsku

Prvou zahraničnou advokátskou kanceláriou, ktorú v Bulharsku zaregistrovali na základe tam platného zákona o advokácii, sa stal PETERKA & PARTNERS (P&P). Registrácia prebiehala paralelne s diskusiami o formách poskytovania služieb zahraničnými advokátskymi kanceláriami v krajine, ktoré viac ako rok vedú bulharské a zahraničné úrady.

„Sme radi, že sme docielili, aby bola naša advokátska kancelária zaregistrovaná v úplnom súlade s pravidlami bulharskej advokátskej komory. Veríme, že sa tým posilní dôveryhodnosť našej kancelárie a že táto skutočnosť podporí našu snahu stať sa rešpektovanými konkurentmi bulharských advokátskych kancelárií,“ povedal Ondřej Peterka, zakladateľ a managing partner P&P. „Je to krok správnym smerom, a to nielen pre našu advokátsku kanceláriu, ale i pre právne a obchodné prostredie v Bulharsku, ktoré sa postupne vyrovnáva ostatným krajinám EÚ,“ dodal riaditeľ bulharskej kancelárie P&P Martin Vacek.

Od svojho založenia v roku 2000 sa advokátska kancelária P&P stala uznávanou právnou firmou v regióne strednej a východnej Európy. Dnes zamestnáva 70 právnikov v 4 pobočkách v Prahe, Bratislave, Kyjeve a v Sofii. Popredné publikácie zameriavajúce sa na trh právnych služieb ako Chambers, Legal500 a IFLR1000 pravidelne zaraďujú P&P medzi najlepšie advokátske kancelárie v niekoľkých odvetviach práva. Viac informácií na webových stránkach www.peterkapartners.com.

 
 
Autor: P&P / jup, Dátum 12.06.2009