/en/article/17800/prievidza-otvorila-korzo-prve-nakupne-centrum-v-meste/ Prievidza otvorila Korzo – prvé nákupné centrum v meste

Prievidza otvorila Korzo – prvé nákupné centrum v meste

V Prievidzi vyrástlo prvé veľké moderné nákupné centrum Korzo s rozlohou 17 000 m2 zastavanej a 11 700 m2 prenajímateľnej plochy. Nachádza sa na Nábrežnej ulici v už existujúcej komerčnej zóne neďaleko mestského centra. Prenajímaním maloobchodných priestorov bola poverená poradenská firma Cushman & Wakefield. Korzo bude zamerané na spotrebný tovar a služby s vyšším štandardom ako odevy, obuv, športové oblečenie, doplnky, hračky, kaviarne a reštaurácie. Nebude chýbať ani detský kútik. V nákupnom centre bude aj možnosť wifi pripojenia.

„Korzo je momentálne obsadené na 96 %, no nie všetci nájomcovia otvoria v deň oficiálneho otvorenia, keďže niektorí vstúpili do rokovania neskôr. Tieto predajne budú v Korze v nasledujúcich dňoch postupne pribúdať,“ hovorí Matúš Furman zo spoločnosti Cushman & Wakefield, ktorý sa na transakciách podieľal. Nové centrum Korzo slávnostne otvorili včera (23. 9.) a hneď na prvý víkend je pripravený bohatý dvojdňový program. Jeho majiteľ – spoločnosť Alfa Group – plánuje po úspešnom otvorení prvej výstavbu II. fázy, ktorá by ho mala obohatiť o multikino a ďalšie značky i atrakcie, ktoré v Prievidzi chýbajú.

 
 
Autor: SF / jup, Dátum 24.09.2010