/en/article/18096/medzinarodna-spolocnost-pm-group-vstupila-na-cesky-a-slovensky-trh/ Medzinárodná spoločnosť PM Group vstúpila na český a slovenský trh
Medzinárodná spoločnosť PM Group vstúpila na český a slovenský trh

Medzinárodná spoločnosť PM Group vstúpila na český a slovenský trh

Medzinárodná spoločnosť PM Group, ktorá poskytuje profesionálne služby v oblasti riadenia stavieb, architektonicko-projekčných činností a technického poradenstva vo viac než 21 štátoch, otvorila nové pobočky v Českej republike a na Slovensku. Tento krok je súčasťou zahraničnej expanzie skupiny, ktorá v nedávnej dobe rozšírila svoje aktivity aj v Belgicku, Švédsku, Indii a USA.

Pre riadenie svojich pobočiek v Prahe a Bratislave spoločnosť zamestnala silný a profesionálny tím. Na pozícií generálneho riaditeľa pre ČR a SK bol menovaný Ing. Roman Zámečník, regionálnymi riaditeľmi projektov sa stali Ing. Petr Strejček a Ján Záhorský a riaditeľkou pre rozvoj obchodu a marketingu je Ing. Marta Rumplíková. Celý management prechádza zo spoločnosti Bovis Lend Lease a prináša so sebou do PM Group bohaté skúsenosti v oblasti riadenia významných stavieb.

Ing. Roman Zámečník / Ing. Petr Strejček / Ján Záhorský / Ing. Marta Rumplíková

 
 
Autor: SF / zs, Dátum 08.11.2010