/en/article/19404/sean-dowsey-povedie-tim-spravy-nehnutelnosti-colliers-international/ Sean Dowsey povedie tím správy nehnuteľností Colliers International
Sean Dowsey povedie tím správy nehnuteľností Colliers International

Sean Dowsey povedie tím správy nehnuteľností Colliers International

Sean Dowsey povedie aktivity divízie správy nehnuteľností Colliers International pre región strednej a východnej Európy, vrátane Českej republiky, Maďarska, Rumunska a Slovenska. Peter Love, partner správy nehnuteľností v Poľsku, bude Seanovi nápomocný pri plnení pracovných úloh.

Sean Dowsey je autorizovaný odborník s viac ako trinásťročnými skúsenosťami na kontinentálnych európskych trhoch, ako aj na trhu vo Veľkej Británii. Počas tohto obdobia sa sústreďoval najmä na správu majetku a nehnuteľností.

Sean začal svoju kariéru pôvodne v Londýne v roku 1994, kde v roku 2003 nastúpil do DTZ Debenham Tie Leung. Od roku 2005 viedol v tejto spoločnosti tím správy nehnuteľností pre strednú a východnú Európu. Jeho úlohou bolo plnenie inštrukcií a získavanie nových mandátov od regionálnych investorov medzi, ktorých patrili aAIM, Akron Group, Dawnay Day, Heitman, Sireo a Valad.

V roku 2008 sa pripojil ku Carpathian Asset Management, a to k poradcom Carpathian Fund – fondu, ktorý vlastní portfólia dvadsiatich dvoch maloobchodných nehnuteľností v celej strednej a východnej Európe. Ako manažér aktív a nehnuteľností bol zodpovedný za udržanie a zlepšenie príjmu a kapitálovej hodnoty aktív fondu.

 
 
Autor: SF / zs, Dátum 01.06.2011