/en/article/19302/bratislava-na-jarosovej-pribudne-zelen-ihrisko-i-parkovanie/ Bratislava: Na Jarošovej pribudne zeleň, ihrisko i parkovanie

Bratislava: Na Jarošovej pribudne zeleň, ihrisko i parkovanie

V bratislavskej mestskej časti Nové Mesto pribudnú nové parkovacie miesta, zeleň a bude obnovené aj detské ihrisko v blízkosti zrekonštruovanej administratívnej budovy na Jarošovej ulici. Starosta mestskej časti Rudolf Kusý podpísal memorandum o spolupráci s country managerom spoločnosti GTC na Slovensku Shalomom Morom. Chce, aby firmy podnikali spoločensky zodpovedne a dohodu so spoločnosťou GTC vníma ako prvú lastovičku. „Memorandum je jasným dôkazom toho, že spoločensky zodpovedné podnikanie sa začína udomácňovať aj u nás na Slovensku,“ povedal starosta.

Podobne chce postupovať aj pri ďalších developerských projektoch. Starosta si predstavuje budúcu spoluprácu s investormi tak, že investor so sebou prinesie aj pridanú hodnotu v podobe vyššej kvality života obyvateľov. „Je to súčasť mojej stratégie, s ktorou som nastupoval do úradu. Developeri, ktorí prejavia záujem o investovanie v Novom Meste, budú musieť prispieť k zveľadeniu prostredia našej mestskej časti,“ zdôraznil Kusý.

 
 
Autor: SITA, Dátum 13.05.2011