/en/article/19929/mestske-zasahy-kosice-2011/ Mestské zásahy Košice 2011

Mestské zásahy Košice 2011

vaše nápady + vaše mesto_

Hlavnou ideou projektu Mestské zásahy Košice 2011 je nájsť v rámci metropoly východu a jej okolia problematické alebo nevyužité priestory a miesta, o ktorých si myslíte, že nefungujú tak ako by mali a vy máte potrebu do nich kreatívne vstúpiť a zasiahnuť.

Aj malé zásahy sa môžu stať veľkými – vždy ide o veľkosť a opodstatnenosť myšlienky. Či ste architekt, umelec alebo občan-aktivista, môžte takto ponúknuť svoje konkrétne návrhy a riešenia kompetentným mestským orgánom a úradníkom, zároveň však poukázať na kroky, ktoré je potrebné urobiť, aby Košice, mesto tvorivého myslenia a nápadov, bolo aj kvalitným miestom pre život.

Výzva!

Mestské zásahy Košice 2011, to je najmä vaša chuť zmeniť a vylepšiť miesto, v ktorom žijete. Veríme, že vás tento projekt oslovil a svojimi autorskými zásahmi sa zapojíte do kreovania svojho mesta. Vizualizácie, koncepty, resp. dokumentáciu (projektov, realizácií, nápadov, postrehov, návrhov a riešení) zasielajte vyplnením prihlasovacieho formulára do: 30.9.2011.

Výstupom projektu Mestské zásahy Košice 2011 je samostatná publikácia obsahujúca vaše autorské zásahy, ktorá bude novým kreatívnym manuálom a mapou pre mesto Košice v roku 2011. Súčasťou projektu bude expozícia všetkých autorských diel a vybraných realizovaných mestských zásahov.

Zoznam všetkých prác z Prahy, Brna a Bratislavy nájdete na http://www.uzemneplany.sk/mestskezasahy

Organizátor a realizácia projektu Mestské zásahy Košice:
OZ UzemnePlany.sk

Spolupráca:
Architektonické štúdio Atrium

Autor konceptu Mestské zásahy:
Vallo Sadovsky Architects

Projekt finančne podporilo:
Ministerstvo kultúry a cestovného ruchu SR.

Hlavný partneri:
Košice EHMK 2013, Mesto Košice, UzemnePlany.sk

Hlavný mediálny partneri:
ARCH, EuroStav, Earch.cz

Mediálny partneri:
E-obce.sk, Shiz.sk, Doba magaazín, Street art communication

 
 
Autor: UzemnePlany.sk, Dátum 08.09.2011