/en/article/22139/salans-vymenoval-noveho-lokalneho-partnera-a-veduceho-pracovnej-skupiny-pre-pravo-s-nehnutelnostami/ Salans vymenoval nového lokálneho partnera a vedúceho pracovnej skupiny pre právo s nehnuteľnosťami

Salans vymenoval nového lokálneho partnera a vedúceho pracovnej skupiny pre právo s nehnuteľnosťami

Medzinárodná advokátska kancelária Salans vymenovala Petra Kubinu partnerom svojej kancelárie v Bratislave. Peter začal svoju kariéru ako právny asistent v bratislavskej pobočke advokátskej kancelárie Freshfields Bruckhaus Deringer a potom prešiel do advokátskej kancelárie Allen & Overy, kde pôsobil viac ako 9 rokov.

Vo svojej praxi sa Peter zameriava na transakcie v oblasti bankovníctva a financovania (vrátane korporátnych úverov, akvizičného financovania, realitného financovania, projektového, exportného a asset financovania, aj oblastí kapitálových trhov), ďalej tiež na riešenie sporov (a to ako na oblasť súdnych sporov, tak i rozhodcovských riadení), a tiež na fúzie a akvizície v oblasti nehnuteľností. Jeho výborná povesť na trhu je potvrdená jeho opakovaným umiestňovaním sa na prvých miestach v rebríčkoch nezávislých hodnotiacich publikácií Chambers Global, Chambers Europe a IFLR1000.

Napriek tomu, že Ladislav Štorek zostáva vedúcim partnerom bratislavskej kancelárie, Peter Kubina ako jediný partner v bratislavskej kancelárii bude dohliadať na každodenný chod kancelárie a postupne sa začne zapojovať aj do jeho vedenia.

Medzinárodná advokátska kancelária Salans vymenovala advokátku na pozícii Counsel, Soňu Hankovú, novou vedúcou pracovnej skupiny pre právo s nehnuteľnosťami na Slovensku. Soňa Hanková pracuje v Salans od roku 1998. V roku 2009 bola vymenovaná na pozíciu Counsel.

Soňa Hanková má rozsiahle skúsenosti s poradenstvom v oblasti transakcií s nehnuteľnosťami vrátane akvizícií, financovania, developmentu, asset managementu, leasingu a sporov. Jej dobrú povesť na trhu potvrdzujú i nezávislé publikácie Chambers Europe a Who´s Who Legal.

Soňa Hanková radila klientom napríklad pri akvizíciách fotovoltaických projektov na Slovensku, pomáhala bankovým inštitúciám pri financovaní projektov s nehnuteľnosťami na Slovensku a tiež poskytovala právne poradenstvo počas akvizície veľkého multifunkčného nákupného strediska v Bratislave.

 
 
Autor: Salans, Dátum 19.02.2013