/en/article/17936/novy-portal-3xlhousesk-na-pomoc-vlastnikom-bytov/ Nový portál 3xlHouse.sk na pomoc vlastníkom bytov

Nový portál 3xlHouse.sk na pomoc vlastníkom bytov

Na prelome júla a augusta 2010 bol spustený nový internetový portál 3×lHouse.sk, určený vlastníkom bytov a nebytových priestorov. Pod názvom „Bytový dom očami vlastníka“ prináša celý rad zaujímavých funkcií, informácií a možností. Svojím charakterom a zameraním sa 3×lHouse.sk stáva užitočným pomocníkom pre vlastníkov bytov nebytových priestorov. Jeho cieľom je napomôcť im pri správe ich bytového domu, a to úplne bezplatne.

V spolupráci so SITA prináša portál aktuálne informácie z oblasti bývania. V rámci právnej poradne sú k dispozícií úplné znenia relevantných zákonov a vyhlášok. Prevádzkovateľ už zriadil viac ako 10-tisíc nezávislých agend bytového domu. Každá umožňuje evidovať množstvo rôznych a užitočných informácií. Vlastníci sú takto informovaní o dianí vo svojom dome, môžu vzájomne komunikovať alebo riešiť požiadavky na zmenu či opravu.

„Naším cieľom nebolo vytvoriť zložitý a ťažkopádny účtovno-technický systém pre správu bytového domu, ktorému v podstate nikto riadne nerozumie, ale naopak, vytvoriť jednoduchý a ľahko používaný internetový priestor, prostredníctvom ktorého môžu vlastníci bytov lepšie spoznať a riešiť problémy svojho domu,“ uviedol konateľ spoločnosti Portal Services Ing. Peter Sýkora. Zaujímavou novinkou je tzv. Virtuálna domová vitrína™ umožňujúca zachovať vysokú mieru informovanosti aj nebývajúcim vlastníkom bytov.

 
 
Autor: SITA / jup, Dátum 15.10.2010