/en/article/24394/slnecnice-dokoncili-dalsich-220-bytov/ Slnečnice dokončili ďalších 220 bytov

Slnečnice dokončili ďalších 220 bytov

Na južnom okraji bratislavskej Petržalky pribudli ďalšie dokončené nové bytovky. Developerská skupina Cresco Group skolaudovala v projekte Slnečnice trojicu objektov s celkovým množstvom 220 bytov, ktoré vznikli v zóne Viladomy smerom ďalej od sídliska.

„Voľných je posledných menej ako 10 bytov, aj na ne ale máme už záujemcov a predrezervácie,“ približuje Saša Poliaková, marketingová manažérka firmy. Ich ceny sa pohybujú na úrovni medzi 1 800 až 1 900 eur/m2 vrátane DPH, výmery v celej druhej etape dosahovali necelých 25 až vyše 102 štvorcových metrov.

Domy skolaudované koncom vlaňajška sa nachádzajú v časti Viladomy po ľavej strane cesty v smere z Petržalky do Rusoviec. Ide o trojicu 5– až 6-podlažných objektov, medzi ktorými vybudovali aj zelený vnútroblok. „Už je pripravené detské ihrisko, fontána a vysadená zeleň,“ hovorí S. Poliaková. Firma plánuje organizovať akcie pre komunitu obyvateľov, v minulosti sa tu konal napríklad koncert.

Voľné sú ešte obchodné priestory, ktoré ostávali dlhšie prázdne aj v prvej etape, z ich celkovej ponuky v skolaudovanej časti je voľná približne tretina na predaj alebo prenájom. V skôr dokončenej časti developer zariadil predajné miesto. Obchodné priestory sa však vo väčšine projektov zapĺňajú až po dokončení, keď komplex obývajú prví ľudia.

http://reality.etrend.sk/…0-bytov.html

 
 
Autor: Ľuboš Mistrík, eTrend, Dátum 01.02.2016