/en/article/19468/bratislava-central-by-mali-otvorit-na-jesen-roku-2012/ Bratislava: Centrál by mali otvoriť na jeseň roku 2012

Bratislava: Centrál by mali otvoriť na jeseň roku 2012

Multifunkčný projekt Centrál na Trnavskom mýte má už takmer 54 % nájomcov nákupného centra a otvoriť by ho mali na jeseň 2012, informovala Nora Dzurejová zo spoločnosti Immocap Group. Výstavba sa začala na jar a teraz je dokončené 1. poschodie centra a 4. poschodie výškovej administratívnej budovy. Financovanie projektu je podľa investičného riaditeľa Immocap Martina Šramka zabezpečené prostredníctvom slovenských a rakúskych bánk. Dodnes bolo preinvestovaných 70 mil. eur.

Nákupné centrum Centrál je 4-podlažné a bude tu 140 obchodov. Súčasťou multifunkčného komplexu je aj výšková budova s 15 500 m2 kancelárskej plochy (hlavný nájomca Orange), Fitness & Spa, hotel s 230 izbami. Centrál ponúkne parkovanie pre 1 300 áut na 3 podzemných podlažiach pod nákupným centrom. Jedinečnou súčasťou projektu Centrál bude podľa Dzurejovej zelený oddychový park na jeho streche prístupný návštevníkom, ale aj širokej verejnosti. Centrál sa nachádza v širšom centre Bratislavy medzi Starým Mestom a Ružinovom na Miletičovej a Metodovej ulici. Obytná časť disponuje aj občianskou vybavenosťou – školské zariadenia, zdravotné stredisko, divadlo.

 
 
Autor: SITA, Dátum 13.06.2011