/en/article/20935/banska-bystrica-v-novom-parku-si-postavi-areal-as-trading/ Banská Bystrica: V novom parku si postaví areál AS Trading

Banská Bystrica: V novom parku si postaví areál AS Trading

V novovybudovanom priemyselnom parku Majer-Šalková na východnom okraji Banskej Bystrice si chce postaviť administratívno-prevádzkový areál bratislavská firma AS Trading. Ako uvádza v zámere, ktorý predložila na posúdenie vplyvov na životné prostredie, areál má tvoriť vonkajšia skladová a manipulačná plocha a admistratívno-prevádzková budova s dvoma skladmi. Výstavba sa má začať v apríli 2012 a predpokladaný termín jej dokončenia je rok nato. Náklady investor odhaduje na 600-tisíc eur.

Z celkovej plochy areálu vyše 9 800 m2 budova zaberie 1 090 m2. „Jeho hlavnou funkciou bude skladovanie a distribúcia prvkov debniacich a lešenárskych systémov. Skladovanie je zabezpečené jednak v rámci samotnej budovy – v zateplenom a nezateplenom sklade, a tiež na vonkajších skladových a manipulačných plochách,“ uvádza investor v zámere s tým, že v dvojpodlažnom trakte budovy budú priestory na administratívne, obchodné i výstavné aktivity.

 
 
Autor: SITA, Dátum 14.03.2012