/en/article/21095/bratislava-prvu-cast-komplexu-central-otvoria-v-maji/ Bratislava: Prvú časť komplexu Centrál otvoria v máji

Bratislava: Prvú časť komplexu Centrál otvoria v máji

Administratívnu časť multifunkčného komplexu Centrál v blízkosti Trnavského mýta v Bratislave otvoria už v máji, nákupné centrum na ploche 36-tisíc m2 s plánovanými 140 prevádzkami koncom októbra. Ako informoval Martin Šramko, investičný riaditeľ investorskej spoločnosti Immocap Group, projekt Centrál pokračuje podľa plánu a v súčasnosti je už takmer obsadený. „Dodržíme tiež termín otvorenia hotela, ktorý bol naplánovaný na jar 2013,“ dodal.

Developerská spoločnosť Immocap Group pôsobí na Slovensku viac ako 15 rokov. Jednou z jej prvých aktivít bola výstavba troch biznis centier v administratívnej zóne na Prievozskej a Plynárenskej ulici v Bratislave – Business Center BBC III, IV a V s plochou viac ako 60-tisíc m2. Do portfólia Immocap Group patrí aj výstavba 134 rodinných domov na Čiernej vode pri Bratislave a v súčasnosti investor pripravuje projekt pre voľnočasové aktivity v Piešťanoch s názvom Bana Thermal.

 
 
Autor: SITA / jup, Dátum 17.04.2012